Badmode för honom och henne sommaren 2020

Oavsett om du ska till stranden för att bada, sola eller leka är det viktigt att vara moderiktigt klädd. Därför har vi tagit reda på vilket mode som gäller på beachen 2020. En trend i år är retrostil på badkläderna. Det gäller både modell, färg och mönster på outfiten.

Bland annat innefattar det bikinitrosor med hög midja för tjejer, samt randigt och prickigt för både män och kvinnor. De flesta männen satsar på medellånga badshorts det här året. Som man gäller det dessutom att satsa på färg 2020, de svarta badbyxorna platsar inte alls på stranden om du vill vara modern.

Pastellfärger och roliga mönster

Pastellfärger är också populärt när det kommer till beachwear 2020, mjuka lila, gula och turkosa nyanser är väldigt modernt. Fruktmönster är också en grej i år, både för tjejer och killar. Hittar du ett par badshorts med ananas- eller vattenmelontryck på bör du fundera på att köpa dem.

I år är det lika trendigt med baddräkt som bikini för tjejerna och de får gärna vara tillverkade av ribbat tyg. Ett tips från oss är att du skaffar mer än ett par badkläder för att kunna variera dig, speciellt om du badar ofta. Varför inte välja två olika modeller?

Mönstrade badshorts för moderiktiga män

Som vi nämnde ovan är mönster inne i år och speciellt för männen. Det är dags för män att synas mer och på nätet kan du få lite inspiration för sommaren. Varför inte välja ett par färgglada badshorts med glasspinnar på? Eller med gula badankor?

Om du hellre vill vara lite mer försiktig har Decisive snygga prickiga och randiga badshorts i olika färger. Beachen 2020 har ingen plats för fegisar, det gäller att synas för att vara modern! Även tjejerna kan satsa på roliga mönster i klara färger, eller vara lite mer retro med brunt, mörkgult och andra mer neutrala färger.