Dags för ett nytt smycke

Känner du att det fattas något till din look? Det är förmodligen en sådan simpel sak som att du behöver mer accessoarer för att lyfta din garderob. Det har länge funnits en konventionell syn att endast de superrika kan ha på sig med smycken diamanter och i äkta guld. Idag har det blivit folkligare att bära både guld och diamanter.

Hitta ett smycke som passar din personlighet

Du behöver först och främst reda ut om du är en guld- eller silverperson. Vad är det som passar till din hy och dina värderingar? Ta en titt på detta för att försöka hitta rätt smycke som passar dig. Du kan testa dig fram genom att exempelvis smycka dig med någon av dina vänners silver- eller guldsmycken för att se hur det skulle se ut. Här är det bästa tipset vi kan ge att gå på magkänslan. Reaktionen du får första gången du provar visar oftast att magkänslan är det du bör gå på. Lita på din intuition.

Prisklass är viktigt för din plånbok

Sist men inte minst är det viktigt att du lägger dig på en prisklass som passar din ekonomi. Även om det har blivit populärt att smycka sig med guld och diamanter idag är det viktigt att du håller dig inom din ekonomis ramar.