Investera i din hud med en behandling

Hudvård är ett fantastiskt sätt att investera i sig själv. Med hjälp av en bra hudvårdsrutin stärker du huden som håller sig friskare och slätare längre upp i åldrarna. Bäst resultat får du oftast om du kombinerar din hudvård hemma med regelbundna besök hos en pålitlig hudvårdssalong. Där får du hjälp med konsultation och behandlingar som kan ge din hudhälsa en knuff i rätt riktning.

Behandling efter behov

Val av hudvårdsbehandling beror på dina individuella behov och på din hudtyp. Ibland kan det räcka med att ta en skräddarsydd klassisk behandling som är återfuktande och närande. Om du istället har ett specifikt problem som acne, pigmenterad hud, rynkor eller bristningar bör behandlingen vara anpassad därefter. Hos den Stockholmsbaserade salongen Beauty Phix Center hittar du ett stort urval av olika alternativ att välja från.

Stort utbud av avancerade metoder

Numera finns det ett brett utbud av behandlingsmetoder inom hudvård varav många är ganska avancerade. Grundläggande är för det mesta att aktivera kroppens egna funktioner under behandlingen så att den kan bygga upp och reparera sig däremellan. Exempel på en modern metod är microneedling som stimulerar hudens kollagentillväxt, vilket bidrar till ökad elasticitet och lyster. Andra behandlingar kan vara mer korrigerande och ersätta plastikkirurgi på olika sätt.