Köp någon ny klänning inför våren

Vintern kan lätt bli trist och grå med sitt ihållande ruskväder och kyla. Men när våren är på intågande och solen bjuder på sina första strålar brukar livsglädjen komma tillbaka. Se till att unna dig en snygg klänning när värmen slår till och ljusare dagar ligger framför oss.

Klänningen – ett klassiskt val

Många väljer att satsa på exempelvis ett par nya skor eller jeans när våren är på intågande. Men inget säger väl varmt väder så som bara ben?

En klänning är ett uppiggande alternativ när temperaturen stiger. Beroende på modell och färg kan du matcha en klänning med både jeansjackor, gympaskor, skärp och kavajer. Den gör sig lika bra i parken eller på stranden som på kontoret eller vid restaurangbesöket.

Olika modeller

Klänningar finns i allt från kortkort till ankel-långt men under våren kan det vara fördelaktigt att starta med en längre modell. Vårdagar kan vara knepiga och vädret kan vara svårt att förutspå, och om vinden ligger på kan det vara skönt att i alla fall täcka låren.

Midi-klänningar har kommit att bli alltmer populära under de senaste åren. Denna modell går till mitten av vaden och är en perfekt vårklänning med lagom mycket tyg.